Fodbold

Hjemmesiden er primært oprettet for at sikre mig selv adgang til de uhyre mange gode links, jeg gennem tiden har samlet, således at jeg over alt i verden kan komme hurtigt til dem. Det gælder ikke mindst links til billige rejser, hoteller etc. Andre er naturligvis også velkomne til at benytte sig af dem.

Nyt:

* Nyt om rejser og luftfart: Check in

* Nyt fra Københavns Lufthavn: CPH

Fodbold er en uhyre stor interesse, og der støttes - uden NOGEN form for fanatiske - et bredt udvalg af fodboldklubber. Gerne mindre og relativt ukendte klubber som f.eks. Queens Park Rangers (QPR) i London.

Det skal dog nævnes, at det også var en stor oplevelse at opleve Anfield i Liverpool i kamp mod Blackburn d. 11. april 2009. En kamp som Liverpool vandt 4-0 - bl.a. på grund af en scoring til 3-0 af Daniel Agger. Forud for kampen var der mindehøjtidelighed for de 96 ofre for tragedien på Hillsborough i Sheffield under en semifinale i FA-cuppen d. 15. april 1989. Dette stadion lagde under EM i 1996 i England stadion til kampen Danmark - Portugal (1-1). En kamp som Tipsklubben Fedtspil overværede.

Der afholdes et minut stilhed på Anfield d. 11. april 2009 i anledning af 20 årsdagen for katastrofen på Hillsborough